onsdag 9 februari 2011

TO THE MUSIC

Till en början måste jag lägga fram att tårtan blev FRUKTANSVÄRT god!

Sedan tänkte jag fortsätta med en sak som jag och Joel diskuterade kring för ett tag sedan. Jag vet att det har varit mycket studentsnack på den här bloggen ett tag, i och med att jag är med i FOUL och så, och det kommer garanterat fortsätta. Men ärligt så kom jag på mig själv att sakna mitt musiknördande lite idag när jag städade.

Nu, när jag har haft en lite stund över och letat runt lite, har jag äntligen hittat några hot stuffs jag skulle vilja dela med mig av. Så här kommer några låtar som slänger lite vårkänslor i kroppkakan:

Tennis (tror Mattias har tipsat mig om det här bandet)


Summer Camp vet jag att jag har postat förut men jag tycker fortfarande att låten är helt underbar. Videon likaså.. söt.

CAKE



Ikväll är det del 3 i den omtalade kaktävling som grabsen håller i. Det ska bli mycket intressant att smaka. Joel har nämligen bakat citronpajen med hallonmaräng som finns nedskriven i Leila Bakar. Jag har spanat in den så sjuuukt länge och har tokhöga förväntningar. Återkommer med resultatet och bildbevis. Det kommer antagligen inte se ut som bilden ovan men det är bra mycket mer kärlek i den.

LED MIG HEM

Gardinerna blev utbytta idag. Tills vidare hänger där nu ett par svartvita panelgardiner som är lite väl korta.. Inte mycket att göra åt, julgardinerna var tvungna att försvinna. Capish!

Jag har varit på pysselkväll hos Gustav ikväll. Eftersom han är kvinnligast i FOUL sydda han alla ärmarna på ovvisarna samtidigt som han vägledde oss andra i hur vi skulle klippa och nåla. Det är inte för inte som han kallas för kvinnligast i FOUL.

Sedan, när bussen uteblev, blev det till att prommenixa tillbaka hem till Ryd. Lite typiskt eftersom jag dagen till ära valde att gå in klackisarna jag köpte för inte alls så länge sedan. MEN! Det kan ha varit de skönaste skorna.. ever! Till och med på den långa sträckan.

Nu, nog om nonsensprat.. Här ska sovas!