tisdag 10 februari 2009

Din Mamma!

Ja, då sitter jag här och gör det jag trodde var absolut otänkbart... Äter en äggmacka med kaviar, Kalles randiga för att vara lite mer exakt.
Kaviar har aldrig riktigt varit min grej, men idag kände jag för att krydda min tillvaro lite extra genom att prova kaviaren med banansmak...

Okej, jag ljög. Dags att vara lite seriös.. Jag har som ni märker startat mig en egen liten blogg. Detta pga. att jag har läst allt för många bra bloggar på den senaste tiden och jag vill vara lika coola som dessa människor (inga namn nämnda). Okej, detta var inte heller riktigt sant, men det låter lite nördigt liksom.

Idag har jag varit på skolan från 8 till 3,
Workin´nine to five liksom, fast lite mer svenskt. Typ. Det var faktiskt en sjukt trist dag, förutom första föreläsningen som handlade om olika sätt att undersöka hur människor levde tidigare. Allra mest intressant var nog att kika i Död & Begravningslängdera, sjukt långa register över när och hur människor dog för 200 år sedan.
"Åh nej, ännu en rackare som dog av lungsot.."

Sedan var jag på träning. Det gick verkligen tipp topp tills jag klev snett och ramlade.
"Ojojoj", kommer mamma tänka nu när hon läser det här, "Inte knät".
Men Mamma, det är lugnt! Jag vrickade foten, det var så roligt så jag skrattade (internskämt).
Tova tröstade mig med en enormt god morotskaka efter träningen, och som topping så klämde jag ner en kladdkakebit och två mackor också, urk!

Snodde även två affischer idag faktiskt, en åt Malin (Babian ska spela på klubb Din Mamma snart) och en åt mig själv, Hello Saferides spelning i Norrköping, som jag ska gå på med Kajsa, Henrik och Anton. Det ska bli väldigt gemytligt...

Nu är det nog faktiskt dags att avsluta mitt första bloggnlägg. Med min ovana så vet jag inte riktigt hur jag ska få till en sån där fantastisk punsch-line, en sån där som man bara skrattar eller kliar sig fundersamt på hakan åt.

Men vi säger väl
French kiss on your soft lips, bara för att jag lyssnar på the teenagers just nu och bara för att jag är så jävla glad!