tisdag 21 april 2009

New Shoes

Jag lägger upp en till. Bara för att skorna var så fina när de hängde där och för att jag skrattade för mig själv när jag tänkte vem som var så dum att de kastade upp sina skor där, då får man ju gå barfota hem och det är ju inte bra för strumporna, för då kan det bli hål. Bara därför..

This spring

Jag var bara tvungen att dela upp inläggen. Skulle bli så megalångt annars.
Men utöver en supercool lärare kommer jag bli en asgrym Mamma för jag staplar mina potatisar i pryamider när de ligger i kylskåpet.

För den som inte ser så ligger potatisen staplad i bildens nedre mitt, ovanför ordet "potatisen", roligt va? Jag vet att det kan vara lite svårt att hitta bland alla matvaror som jag så duktigt inhandlat, I just know it!

Nu ska jag sova, för jag ska kliva upp klockan 6 imorgon, det är sånt coola lärare gör.

By the way:
This spring has been the weirdest one this far.

Black Thumbnail

VFU idag. Vi börjar med det kapitlet, för det är en historia för sig. Jag har en väldigt speciell handledare förstår ni. Anders heter han och låter som vilken Svensson som helst.
Men han är absolut inte vanlig.

Första intrycket: "Oj, här kommer jag helt klädd i svart, som en gammal synthare!" Jaha, vad ska jag svara på det tänkte jag och kollar på mig själv, jag är alltid synthare!

Andra intrycket: Karln kan inte hålla tyst. Det är inte ett skämt. Han har surrat non-stop hela dagen om precis allt. Det mest intressanta är att han alltid pratar färdigt innan han svarar på vad någon frågar. Det kanske låter helt normalt, men det jag menar är att man kan lyckas klämma in en fråga på någon av hans andningspauser. Istället för att svara på den direkt fortsätter han att tömma sitt samtalsämne totalt och 16 minuter senare säger han: "Ja, tillbaka till din fråga, vad sa du nu igen?" Ja men då har jag ju glömt bort vad jag vill fråga.

Mot slutet av dagen lärde jag mig tillslut att stänga av öronen när det handlade om ointressanta saker. Är nu expert på att socialskratta och att nicka instämmande. Tänker skriva det i mitt CV också, under raden "jag är bra på:" Att socialskratta och nicka instämmande.

Jag har rättat engelskauppgifter idag och skrivit kommentarer som en äkta lärare. Till det har jag ätit en kladdkaka, som en äkta lärare. Jag lyssnade även på musik som en, tjaaa.. en blivande lärare som kommer bli ascool!