lördag 20 juni 2009

Come on Eileen

TYSTNAD!
TAGNING!
(sluuurp)

Igår var en sån dag som jag gjorde saker jag vanligtvis inte brukar göra.
Till en början såg jag till att verkligen ge sillen en chans. Det var ju trots allt midsommar och jag har flyttat hemifrån. Dags att växa upp liksom. Till sillen ska man ju som bekant skölja ner firrarna med en snaps, en nubbe. Snapsvisorna avlöste varandra och snaps efter snaps brände sönder min hals inifrån. Jag provade alla tre sorterna som fanns, i förhoppning om att den nästkommande kanske skulle kunna vara lite mer skonsam. Innan det var slut hade jag provat O.P Anderssons Aquavit, Flädersnaps och någon dansk snaps som jag inte minns namnet på. Den ryska varianten gav jag inte ens en chans, kändes lite väl hardcore för en nubbe-noobie som mig.

Tårtan jag hade bakat fick många fina kommentarer. Vet egentligen inte varför jag skriver det här, tror nog att jag är lite stolt faktiskt.

Summa summarum: Midsommarfirandet i år var helt fantastisk. Den slår förra året med hästlängder och det säger väldigt mycket, då jag var i Sjöland med Klara och Vic. Kändes däremot som att att vi var några mann kort. Stackars Matilda "slet" ju på ortviken.

Imorgon åker jag tillbaka till linkan igen. Hur känns det, helt ärligt?
Väldigt pissigt.
Det ska självklart bli fruktansvärt roligt att träffa tilda och limpan igen. Har en hel del skvaller att lyssna till nu när de kommer hem från London. Men det känns som att jag inte riktigt var klar med denna pluttstad för sommar. Nog för att jag kommer tillbaka och härjar med kryckorna om cirkus tre veckor. Men ändå.

Det blir till att jobba på brännan om dagarna och jobba för överlevnad på kvällarna. Mata guldfiskarna och krama Henke. Klia mig i naveln och spela musik hela nätterna.

Appropå musik. Montt Mardié är verkligen ljuv musik i mina öron. Han har en så otroligt vacker röst. Så spröd. När jag lyssnar på monty kan jag nästan känna hur jag är där. På alla de platser han sjunger om. jag skulle verkligen vilja lägga upp en låt här, men den finns inte på varken youtube eller hans hemsida. Lägger upp en spotifylänk istället.
Rekommendation: Pretenders