torsdag 15 juli 2010

YOU KNOW YOU MAKE ME WANNA SHOUT!

Idag är en märklig dag. Det ligger så mycket kärlek i luften så att man nästan spricker. Mamma och Tomas firar 10 år i bröllopsdag och jag kan inte på något sätt känna att det gått så lång tid. Allt går så himla fort.. Men Grattis i alla fall!



Sedan har jag och Joel 5 månader tillsammans idag. Vet att det inte är någon speciell siffra att fira, uppmärksamma eller vad jag nu än gör. Det är bara det att det fortfarande känns så himla speciellt. Efter 5 månader finns det ju en viss risk att man kan ha lessnat på varandra. Speciellt när man lurar upp någon till Sundsvall under sommaren för att bo med svärföräldrarna. MEN! Nej, jag älskar honom mer och mer för varje dag som går och ser inte hur det någonsin ska kunna bli annorlunda.


Likväl anar jag att han inte har lessnat på mig heller för igår fick jag världens vackraste sms:

Nu ligger jag i sängen och saknar dig så det gör lite ont. jag älskar dig så otroligt mycket angelica, och jag vet att det är på riktigt och kommer vara på riktigt tills vi tävlar i rullatorrace :). Du kommer vinna men jag kommer hävda att jag vann och tjura. Sen får våra barnbarnsbarn avgöra vem som vann och dom kommer säga att jag vann för jag har mutat dom med glass. Jag firar med en segerpipa och säger att jag fortfarande älskar dig mer och mer för varje dag. Du är min familj älskling och jag vill bygga ett helt liv med dig. Puss och god natt.

Förlåt för att det blev så mycket inklämt nu men det går inte att blogga på jobbet.. tråkigt nog. det finns liksom inga å, ä eller ö.