torsdag 16 april 2009

Lärare, säg finns det något kärare?

Åh, så nu var det över. Eller för min del i alla fall. Jag har precis deltagit i årets upplaga av Fouls majfest, som ironiskt nog äger rum i mitten av april. Jag älskar lärarprogrammet.

Det startade med lekar och fulvin bakom C-huset och bar sedan av till guasqen. "Åh, en hamburgetallrik" var allt jag hann tänka innan matkriget var igång. Det som jag hade trott skulle vara en "vanlig" lärar-fest hade förvandlats till en fulsittning. Pommesfritten flög, dressing smetades på halsar och hamburgebröd stoppades innanför tröjorna. . Jag älskar lärarprogrammet. (Det är vi som ska ta hand om era barn!)

De mest uppmärksammade utklädnanderna var först Läx som körde ett eget race: animalplanet och alla var olika djur. Diggade Carros sköldpaddedräkt stenhårt! Sedan ramlade greken och fredrik in utklädda till, tjaa.. Farbror Frej skulle man kunna säga, på ett lite snuskigare vis. Jag älskar lärarprogrammet.
Därefter blev det gyckeltime. Först ut var en enorm överraskande presentation av årets ÖF (Överfaddrarna). I flera veckors tid har jag blivit så enormt lurad, då det visade sig att Henke visst var uttagen och att det var bara jag som inte fått veta. Tack alla mina "vänner"! Näe, men skämt å sido, Jag älskar lärarprogrammet.

FOUL kom efter. Har inga ord att skriva ner för hur bra det var. Provar att lägga upp ett filmklipp istället. Ett filmklipp med taskig bild och ett taskigt ljud. Men vad gör det, när FOUL var så fantastiska! Jag älskar lärarprogrammet.



Jag har skakat rumpa till både Ronny & Ragge och Black Jack. Jag har moonwalkat med mina ballerinaskor över ketchupsmetade golv med utspilld öl. Jag har sett en utklädd Linda Rosingkopia med snopp bli upphånglad av en kille med grön poncho. Jag har sett så mycket obeskrivligt roligt ikväll.

Jag älskar lärarprogrammet!

!

Ikväll är det Majfest. Det innebär (förhoppningsvis) god mat och dryck samt ett förträffligt trevligt sällskap, Hej lärare! Temat är TV så jag, Kajsa, Linda och Rasmus kommer köra en liten Nicke & Nilla repris. Återkommer absolut när vi har bytt om...

Solen har hittat tillbaka till Linköping igen och med solen så har även borstar-maskinerna krypit ut ur sina garage. Gruset är kapisch och dammet ett minne blott. Jag älskar Linköping!

The grill-masters!