tisdag 10 augusti 2010

NIGHTSHIFT

Näst sista arbetspasset för sommaren, vad händer då?
JO! Jag hittar äntligen igen åäö-knapparna med hjälp av en vänlig själ på jobbet. Typiskt oflyt.
Inte för jag vet om det är helt okej att blogga på arbetstid, men jag anser personligen att det inte gör så mycket på natten när klockan närmar sig halv 6.

Jaja, jag hade faktiskt skrivit ett långt och fint inlägg på min dator (jag vet! den är lagad.. hurra för det!) om godisautomatsincidenten. Men eftersom jag nu skriver från datorn i matsalen så går det inte att lägga upp.. Får helt enkelt kopiera och klistra in imorgon.

Annars då? Jo tack, det är fint. Natten till ära har jag avnjutit både ett paket nudlar och en varma koppen. Jag har även samtalat med min fina vän Malin nere i Linköping och insett att jag saknar henne något så ofantligt. Joel har hittat vår fåtölj på blocket till en ringa summa av 1500 spänn istället för 2500. Den finns i Jönköping så nu letar vi fåtöljbedömare härstammande därifrån. Jag hade världens meltdown vid middagsborden men Joel höll famnen. Tack herr och fru Egerhag för Joel, han är underbar! Vid 3-tiden i natt safade jag och la över mina bilder från skrutt-datorn till ett usb-minne. Tror banne mig jag måste framkalla lite foton och göra ett fint album.

Nehepp. Nu ska jag ut i hallen igen och packa plast, ungefär det jag gör bäst nu för tiden!