måndag 29 juni 2009

Okej. Jag har lagt upp en hel del klipp från youtube eller psl på senaste tiden. Kanske ganska trist för den som gillar att läsa text. Men då har jag ett meddelande till dig som gillar att läsa text:
Gilla läget!

För jag har inte så mycket att skriva om just nu. Jag ligger mest och solar hela dagen och skulle jag skriva om det blir det fantastiskt trist att läsa. Ett smakexempel:
13:04 Jag smörjer in min fagra kropp med solkräm
13:16 Jag äter ett stycke persika.
13:20 Jag äter ännu en persika.

Och så ser det ut mest hela dagen. Kanske ett avbrott då och då för att ta mig en liten dusch i brist på annat vatten att svalka mig i.

Jaha. Men du har inga spännande tankar att förmedla kanske ni tänker nu.
Svar nej. Och har jag några tankar så är de grymt luddiga. Så luddiga att det krävs en chiffernyckel a´la modellen deluxe för att försöka tolka skiten. Jag har ingen så jag har gett upp.

Istället kommunicerar jag med musik. Det har jag alltid gjort. Jag är en sådan där människa som berörs av texter, tolkar texter och får vackra bilder i mitt huvud av texter. Jag gråter, skrattar och fantiserar om livet till texter.

Jag tror det är en av anledningarna till att jag så ofta gråter när jag är på konserter. Inte för att jag egentligen är ledsen av att vara där utan det kan vara flera olika saker som får mig att lätta på tårkanalerna lite. Som oftast handlar det om olika minnen.
Helt ärligt så kan jag räkna upp fler konserter jag gråtit på än sådana som jag inte gjort det på. Men det finns i alla fall en topp 3 lista på mängden tårar:

Håkan - Främst till Det är så jag säger det och Tro och Tvivel (knasigt nog)
Kent - Utan dina andetag och 747
Hello Saferide - The Quiz

Se där ja. Lyckades i alla fall klämma fram några tankar som inte var lika luddiga som ett par oanvända fårskinnstofflor.
Med detta säger jag God Natt.

I hate the bridge and the things it makes me think of.