torsdag 18 februari 2010

THIS IS THE YEAR

Februari - Bloggstart
Det blev åvvefix tillsammans med Hank the tank.


Mars - Osloresa
Jag drog över till Oslo för att hälsa på gopruppen lite och äta de godaste ost-båge-kopiorna någonsin: Ostepop. Helgen var för övrigt helt galen och helt underbar och helt fantastisk på alla sätt!


April - Grillväder
April kom och snön försvann. Detta resulterade i total grillhets, vilket vi säkerligen gjorde varje dag månaden ut. Min syster kom på besök under påskhelgen.


Henke undersökte hur många köttbullar man kan stoppa i munnen medan man samtidigt kramar någon. Svar: 2





Maj - Finsittning
Henken anordnade en finsittning i lokalen här på colonia. Vi stekte fläskfilé som galningar och gjorde cheescakes så att det stod härliga till.



Vi gick på slöjd für alles och lekte av oss lite i våra pig-utstyrslar. Sedan dansade vi i gummistövlar hela natten och pillade bort höstrån från håret.



Juni - Nöjespark
Vi drog en spontanresa till Liseberg och plockade fram barnet inom oss. Det var en fantastisk dag som innebar noll kö-tid och bakelser som smakade citron. Fint var det!



Jag besökte sundsvall på nationaldagen och deltog i en alldeles fantastisk vinkväll med utgång. Sedan blev det dags för knäoperation.



Juli - Kryckor
Jag kom tillbaka till linkis en kort sväng efter att jag opererat knät. Gick mest omkring på kryckorna och fick skavsår i händerna, allt medan mitt lår krymte och såg konstigt ut.



Augusti - Djurpark
Jag tog en roadtrip med tjejerna ner till linkis. På vägen stannade vi till i Furuvik och undersökte hur gamla gorillorna egentligen kan bli. Därefter följde en galen helg fylld med melondrinkar och fuldans.



September - Superhjältar
Det blev kravall-time igen och vi gick på Le Mans utklädda till Sailor Moon. Kvällarna blev kyligare men detta var något som Martin inte riktigt höll med om.



Oktober - Födelsedag
Löven trillade av i linkis och Oktober sprang fram med stormsteg. Helt plötsligt hade jag fyllt 20 och haft den finaste födelsedagen någonsin.



November - Hela havet stormar
Det blev dags för födelsedagspartaj på colonia och havet stormade rejält. Flickorna kom återigen ner till linkis på besök och ingen var lyckligare än mig. Här på bild ser vi Pippi Långstrump, ett flöte, bottennapp, "bakom flötet" och ett fiskenät.



Jag gick från hav till himmel och tappade bort mig själv i rymden. Som tur var befann sig Kapten klänning i den 3:e galaxen och hjälpte mig hitta hem igen.



December - Pynta palmen
Det blev helt plötsligt jullov och hemresa till Sundsvall. Det var en fantastiskt bra jul som bland annat innebar att vi pyntade vår palm istället för julgranen.



Sista dagen på året spenderades hemma hos mig runt middagstid och sedan hos Kristian vid tolvslaget. Där hann vi dansa fötterna av oss, spilla på mattan, prova ansiktsmasker och blåsa i ett konstigt näverföremål.

Januari - Blondes have more fun
Jag tog mig själv i kragen och blekte bort den monsterlånga utväxten som jag dragit på mig.



Jag lekte Askungen och gick på nolle-p reunion i gasquen. Det var den finaste balen jag varit på.



Februari - Uppsnärjd i det blåNu har det blivit februari igen. Ett år har gått sedan jag startade denna rackarns blogg. Jag har slutat använda jeans, lärt mig dricka öl, opererat korsbandet, blekt håret och blivit kär.