torsdag 23 juli 2009

COME ON SKINNY LOVE, WHAT HAPPENED HERE

ETT OSKRIVET BREV

Hej!
Äppelöga, jag vill inte störa men du det var alldelesför länge sedan vi sågs. Du har varit ute i världen i flera år, när jag stannade på mitt rum och såg dagarna gå. Det är en världsdel emellan klaraberg och dig, jag skulle springa efter men trampa snett.

Det är kanske konstigt att vi aldrig springer på varann mer. Jag hör alla steg i trappen, men inga går till min dörr. Vi väljer våra vägar, våra vägar väljer oss och inte ens vägarna vet vart de bär. Det gick upp för mig nån gång innan jul att du har gått vidare och träffat nån annan, ändå måste jag höra det gång efter annan. Här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt, men en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej.




Si där ja! Nu har jag knåpat ihop ett litet stycke brev. Lite tokigt blir det allt att läsa det, men det gör inget. Till vem den är skriven vet jag faktiskt inte. Frågan kvarstår dock, vem kan lista ut vilka artister som döljer sig mellan raderna. Inget googlande, bara ren och skär briljans tack!