måndag 6 april 2009

Lazy eye

Jag älskar när man hör låtar man känner igen. Jag hatar däremot när man inte kommer på vem det är som sjunger. Det kan verkligen förstöra en hel natt för mig. Knepet för att slippa dessa nattliga besvär är att memorera en textrad ur låten och sedan googla. Google är bra. Google hittar allt och då menar jag verkligen allt.

Idag på gymmet var ett sånt exempel, som tur var höll google vad de lovar. Youtube skötte sitt och jag njuter av bra musik...

...


Vad ska man säga, Grattis kanske?

Today I´m in love with the whole world!

"Jag har varit tyst i tio dagar eller mer
jag tror jag slipar mina vapen, när ingen ser."

Det var ett tag sedan jag skrev nu faktiskt. Så länge sedan att tio dagar känns väldigt passande. Precis som lasseW så fint sjunger så funderade jag på att slipa mina vapen igår. Kände mig fruktansvärt bitter när jag stod med tvätt upp över öronen klockan 1 i natt. Tvätt som skulle strykas och disk som skulle diskas. Men, smart som jag är shottade jag ett glas trocadero och levde på sockerkicken. Tvätten blev strykt och disken diskades. Sedan pillade jag John Blund på axeln och sa godnatt.

Imorse bakade jag istället en kaka med kokos på. Min bittra sida var borta med vinden och solen sken som aldrig förr. Jag åt ägg & bacon, städade sedan som en dåre innan Ellen kom hit. Den utsökta kakan förtärdes i min gosiga soffa medan solen fortsatte att skina som aldrig förr. Henke kilade förbi på en bit också.

Nu lyssnar jag på Niccokick och njuter av livet. Me like, big time!



Gaaah, höll på att glömma....


ses på onsdag!