onsdag 4 augusti 2010

M.A.G.I.C

Alltså, tanken var att jag precis i detta nu skulle sno min systers dator för att blogga lite. Det är nämligen så att det finns en cam på den apparaten som jag har blivit ruskigt beroende av.. Som en liten fjortis jag vet. Men vem gillar egentligen inte att ta bilder på sig själv i olika fina eller fula miner. Jag tror faktiskt att hela det mänskliga släktet är skapt på det viset.. att kolla på sig själv. Egoism? Jadå!

Nåväl, jag är i alla fall nyss hemkommen från sundsvalls giganta biograf (eller?) där jag, med alla mina systrar+ enas pojkvän och min pojkvän har kikat på Trollkarlens lärling. Jag vet att alla engelska filmer får en så jäkla cheesy titel på svenska men den här var banne mig bra. Ett tempo som matchade min hastighet på chips-ätandet i salongen... och då gick det fort vill jag lova. Badhuschips är så ruskigt goda!

Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon är det uppstigning med tuppen och bilfärd till stugan. Där ska jag skruva ihop ett garage till snöslungan och motorsågen... Snälla. Sådana saker måste väl ändå bara existera i norra delen av vårt avlånga land?
Snöslunga/motorsågs-garage?