fredag 1 januari 2010

DANCE, DANCE, DANCE

Läser lite olika bloggar nu för tillfället och var jag mig än vänder så är det ett evigt tjat om det kommande eller det gångna året. Antingen i form av bilder, resuméer eller musiklistor. Jag vet inte vad felet är med mig, men jag kommer inte ihåg så mycket (snarare detaljerat) om året som har varit. Därför struntar jag helt i den här nu-ska-alla-bloggläsare-få-veta-vad-jag-har-gjort-under-mina-365-dagar-år-2009.

Jag kan tjata om något annat istället. Till exempel om min nya röda kappa som jag nu lever mitt liv i. Det är lite spännande tycker jag att filosofera kring hur mycket jag och röda-faran egentligen kommer att gå igenom tillsammans. Kommer hon följa med mig till berlin kanske? Kommer hon vara med mig på nästa John doe spelning och vilka kommer det vara som står för underhållningen? Frågorna bara hopar sig och svaren lyser med sin frånvaro.
Men jag tröstar mig med ett gammalt livsmotto (heter det ens så?): Den som lever får se.

En hemresa är inbokad det med. Så den 7:e januari äntrar jag Linköpings gator igen, alldeles säkert iförd röda-faran. Då när jag kommer hem ska jag ta tag i ett problem som (under sena nätter, tidiga mornar, och lagoma eftermiddagar) har stört mig något så fantastiskt mycket. Nämligen det faktum att det i mitt kylskåp står en ungefär 25 dagar gammal förpackning med mjölk. Jag antar att det är nu det hade varit högst lämpligt med en vän som läser medicinsk microbiologi och som skulle bli över öronen superlycklig över en 25 dagar gamal mögelodling i ett mjölkpaket för sina experiment. Var finns du, min medicinska microbiologi-vän? Var finns du?