torsdag 3 september 2009

JAG VILL BARA HA DIG


Fick precis den absolut skönaste bilden av Sara. Den är från Anttilas spelning på stadshuset i somras, en spelning som för övrigt var extremt svettig och bra. Bildkvalitén kanske inte är top notch direkt men det finns en logisk förklaring som stavas Engångskamera. Sjukt nostalgiskt.

Till bilden ska även nämnas att jag är inte naken och Sara är inte kär i Anttila som de ser ut, bara lite. Anttila däremot spelar nog så där svår som han gör på bilden, that´s what he do. Het är han i alla fall.
Ännu en sak att lägga till på när-jag-fyller-20-önskar-jag-mig-följande-lista: Ett förkläde.

För om jag ska fortsätta med mina husmoderliga beteenden som att baka bröd och kanelbullar på vardagarna, ja då är ett förkläde absolut något som behövs.
Kanelbullarna blev för övrigt väldigt goda. Kan egentligen inte bli något annat när man bakar Ingrids bästa kanelbullar.

FÖR VI DANSAR OCH DU HAR SÅ MJUKA LÄPPAR

Det var en fantastisk spelning och det blev en sjukt bra kväll.
Minus för publiken som bara gick dit för att det var gratisspelning och för att dricka billig studentöl. Det blev liksom aldrig något ordentligt drag eller skön allsång i folkmassan.

Efter spelningen drog i alla fall jag och Robin hem till mig och slog på spotify så fort vi kunde. För Robin har en sjukt underbar och rolig lista med låtar som min älskade Håkan har snott saker från. Det handlar om allt från pianoslingor till textrader på engelska. Men även hela textstycken på svenska från kändisar som Gärdestad och Vreeijswik. Vågat? Ja.

Vad sägs om denna 1.30 in i låten?