söndag 19 april 2009

Bring me the fucking riot...Man!

Oj, nu var det över! Päronen har åkt hem och jag är lämnad i min ensamhet igen, men det känns bra. Ärligt. Jag har blivit proppad med mat och nödvändiga lägenhetsprylar som jag inte visste att jag behövde. Och för att inte nämna, Käääääärlek! Det har varit så enormt skönt att bli ompysslad en helg. Slippa brottas med diskberget för en gångs skull. Den har en tendens att vinna varenda rond.

Just nu sitter jag och smuttar på vinglas nr 2 för helgen. Vuxenpoängen bara trillar ner i lådan. Jag lyssnar även på Ulf Lundell, vilket kan göra att alkisstatusen ökar något så enormt. Ingen fara!

Hmm, jag hade så mycket bloggkli i fingrarna att det var outhärderligt förut, men nu när jag sitter här händer inget. Jag har ingen inspiration alls, trots all stämmningsuppbyggnad så som tända ljus, ett glas rött och Uffe. Det kanske blir bättre om jag släcker ner datorn och tar till gamla hederliga metoder som papper och penna. En dikt i ett fint litet block kanske. Eller ett tal, "för att ta del av en förlorad värld".