onsdag 13 maj 2009

Graffiti

Oj, det här påminde mig om något. Jag hittade lite härliga street-arts i måndags med. Först på Stångebro och sedan i Ryd. Den ena får står för all färg och den andra påminner mig om tryckkursen jag läste på gymnasiet som jag saknar enormt mycket.


"It's like 2a.m and its tuesday
taking pictures in the streets
"

Fast det är onsdag och jag har precis handlat mjölk. Promenaden till hemköp blev ovanligt trevlig idag, färgglad kanske man snarare skulle säga. Soptunnorna blir på något vis lite finare när de får så fina texter och rosa färg på sig.





Jag fick för övrigt mitt lönebesked idag. Skönt med lite pengar när man minst anar det. "Åh, då ska du gå på SOF" kanske ni tänkter nu. Nej, jag stoppar dom i spargrisen till nästa helg, då jag på något vis lyckats planera in hela fredagen med 3 st olika monsterfika. Gott!
Fram tills dess är det bara att njuta livet på de mest fantastiska sätten..

Do do do!

Det är så himla konstigt att det kan vara 10 000 gånger roligare att klicka sig runt på youtube och myspace istället för att läsa kurslitteratur om kunskapssyn, bedömningsprinciper och lärarpraxis.
Verkligen konstigt.

Här är i alla fall några fynd från idag:

Japanese Motors - Better Trends



Klas - Baby Blue
http://www.indiepages.com/seriestwo/sounds/klas02.mp3

Speed of light

Jag har hittat en så himla vacker låt. Den får mig att sväva en bit ovanför marken och drömma om regniga sommarnätter med påslagna rödljus på en tom gata. Så vacker!

http://www.myspace.com/ilovemontauk