onsdag 20 maj 2009

Have you got it in you?

Vissa dagar borde man bara lita till sin kvinnliga intuition och stanna kvar i sängen. Stänga av alarmet och bara vända sig om, bort från världen som vaknar upp runtomkring och dra täcket över huvudet. Två säkra tecken dessutom är om det regnar utanför fönstret och om strumpbyxorna på något mystiskt sätt går sönder till det största hålet Gud någonsin har skådat sedan jorden började attackeras av meteorer och kometer, någon gång i begynnelsen.

Att sedan kliva upp och faktiskt tro att detta kommer bli en bra dag att plugga på är även det ett säkert tecken på att man borde ha stannat kvar i sängen.

Dagen har med andra ord inte varit bra. Den startade dåligt och slutade lika dåligt då det luktade härsken glögg i min hiss och grannen spelar underbar partymusik för människor som inte ska, eller kan, parta.

Jag försökte, någonstans mellan Mc´Donalds och den otrevliga hissfärden, trösta mig med att jag i alla fall vann musikquizet idag igen. Men sedan kom jag ju på att jag inte gjorde det. Linn vann 2 ronder av 3. Kul för henne, surt för mig.

Som plåster på såret satte jag i alla fall ett personligt poängrekord idag, 36 av 66. Trots att man ska se till sin egen prestation och bara jämföra med sig själv så känns det fortfarande som att jag blöder. Väldigt mycket och väldigt länge.
Dåligt plåster.