måndag 27 april 2009

Take me back to the old days.



Jag blev bara tvungen.

Ingen vill veta var du köpt din tröja.

Okej, det här inlägget är säkert något jag kommer radera en vacker dag och tänka: "Jaha, hur tänkte jag här!?"
Men fram till dess får det ligga kvar, endast i ett syfte: Jag har köpt en ny tröja. På H&M.
(Sedan gör det ju inget att de snygga affischerna sticker fram i bakgrunden)

The boys are back in town.

Det här ska bli ett litet hyllningsinlägg till mina två bröder jag har skaffat mig på senare dag, broder Rasmus och broder Henrik (uttalas gärna Hendrik för att hotta upp det lite) .
Det är ingen religiös sekt jag har anslutit mig till, utan man skulle kunna säga att de tillhör mitt sk. rodnyje (ett svåröversättligt ryskt ord som betyder de allra närmaste, det du!). Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan er, antagligen göra en Brittan och raka av mig allt hår på huvudet. Tack gode Gud för att ni finns! Nog med sentimentala ord, det är inte riktigt min grej.

Är nu inne på en ny praktikvecka vilket innebär att träningsvärken i käkmusklerna efter alla socialskratt kommer smygandes tillbaka. Jag har även lärt mig hur man säger mmm på fler olika sätt vilket gör jag inte låter som en gammal stereo på repeat!

Annars då? Nu bakar jag en kaka och spelar luftgitarr till Thin Lizzy medan jag headbangar som en äkta hårdrockare a´la 48 jordsnurr. Inte illa för en tjej på 19 år med magen full av kaksmet.
Inte alls illa!