onsdag 24 juni 2009

Have you seen my dancing shoes, I wish i could dance the night away. I could where a shirt and tie and show the young kids how to sway.

Punkt.

baby we were born to run

Just det! Jag glömde ju att när jag lånar någon annans dator för att blogga så ska det så klart läggas upp en bild från hans eller hennes dator.


Snygga flickor när de är som snyggast!

Before you go, can you read my mind?

Sitter nu och bloggar hos tilda den underbara. Snart kommer limpan den söta och my den lilla linn-kopian. Tilda ränner runt i det lilla köket som värsta hemmafrun. Vi ska äta en sen middag bestående av tagliatelle och baconsås om jag har förstått menyn rätt.

Idag har jag fortsatt mitt ständiga projekt mot den perfekta brännan. Det går väl sådär om jag ska vara ärlig. Kroppen är i och för sig inte lika vit längre men har istället antagit en väldigt irriterande röd nyans. Lite som färgen på en nykokt kräfta.

Fransmännen var tyvär borta idag när jag anlände till jobbet. Cyklade förbi deras buss som rusade ut mot de oupptäckta slätterna i detta land. Trist.
Som en kompensation på det upptäckte jag till min förtjusning att vi har en vaktmästare på jobbet. En snygg sådan med. Inte nog med att han är snygg han är ju extremt händig med. Idag på den lilla stunden jag jobbade hann han med att rensa matkvarnen från två bestick som fastnat och byta ut ett lysrör som blinkade. Grrr, sicken handyman!
Badvakten var ledig idag. Trist kanske ni tänker. Snarare tvärtom eftersom han spenderade sin lediga tid på jobbet. Kan säga att jag blinkade inte särskillt mycket med ögonen idag. Lite torra är de allt nu, men det var värt besväret.

Slutligen. Jag har köpt mig en ny bikiniöverdel. Den är svart/lila och lite porrig om man frågar tilda. Men äsch, ska det va så ska det va.