onsdag 17 mars 2010

WALKIN´ BACK TO HAPPINESS

Just det. Jag glömde ju totalt bort att skriva det i förra inlägget. Men om ni någonsin undrar vad definitionen av lycka är så kan jag tala om att den ser ut såhär:

Vill man även höra hur lycka kan låta så går det alldeles utomordentligt för sig att klicka på bilden. För jag är, i sanningens ord, världens lyckligaste tjej som någonsin har vandrat i ett par skor på denna jord. Så det så!

HURRICANE

Nu för tillfället håller jag på att knåpa ihop en vårlista på spotify i ren trots mot att det under natten har trillat ner oönskad snö på marken. Jag tänkte, lite som i idas sommarvisa, att sommaren inte sätter fart om inte någon tar tag i det. Det kommer bli en fin och genomtänkt lista. När den är färdig lägger jag upp den.

Annars har det varit en jobbig dag. Inte som i att jag varit ledsen eller nere på något vis. Nixpix, snarare döv på ena örat vilket har lett till att det var horribelt svårt att höra vad som sas på seminariet. Jag gav tillslut upp med att läsa på läpparna och stirrade ut genom fönstret. Det är faktiskt ett väldigt roligt tidsfördriv som ofta leder till dagdrömmeri.

Nu ska jag ta tag i röran som har uppstått i min lägenhet. Har ingen aning vad som hände, men helt plötsligt så ser det ut som att en orkan har dragit igenom lägenhet och vänt upp och ner på varenda pinal. Helt galet hur det gick till faktiskt!