onsdag 7 april 2010

GRÅVITA SKYAR, TANDLÄKAR VÄDER

Det här kan ses som en mycket knasig grej att göra, men efter att ha avklarat disken på mindre än 30 minuter kände jag att det var tvunget att firas på något sätt. Hur kul kan det liksom inte vara att knycka Joels nydiskade durkslag och sätta det på huvudet för att sedan inse att man lätt hade platsat i någon asiatisk krigshär från 1100-talet. Detta ska jag utse till min framtida jag-är-färdig-med-disken-super-duper-tidigt-hatt.

Annars så har jag lagat supergod mat idag med. Kyckling med tagliatelle och sås med basilika, vitlök och soltorkade tomater. Kan tilläggas att om någon italiernare, vem som helst, hade suttit här hade det inte tagit mer än en nanosekund innan denne utbrast: FANTASTICO!
In your face Invito med er rätt för 200 pix. Min gick säkerligen på en hundring.. För TRE personer!

NO ONE SLEEPES WHEN I´M AWAKE

Så här ser det ut i Joels kök för tillfället. Det beror till största del på mig efter det enormt experimentiella försöket till en kycklinggrattäng igår. Den smakade gott men spisen ser ut som ett slagfält, currysås och kyckling trängs i olika stora högar utspridda bland plattorna. Till denna förträffligt eminenta uppgift tänker jag lyssna igenom The Sounds senaste album, dansa fötterna av mig själv och kasta diskskum på väggarna.