söndag 28 juni 2009

Det gör ont för varje hjärtslag.

En fin cover.

How come I still miss you when the place is full of people, pretty faces I could have.

Hm, i det förra inlägget jag postade så skrev jag att det var dags att sova.

Det blev ändrade planer.

Klockan var halv 6 när jag och Linn ,till vår stora lycka, upptäckte att solen faktiskt sken. Då sa vi hej då till Tilda och tog med oss Linus i promenaden påväg tillbaka till Colonia.

Vi gick dirr till Sofies balkong, somnade en sväng på soffan, tog sedan av oss lite kläder och började sola. Då var klockan 10 på morgonen. Några bitar rostat bröd och en flaska vatten var vad morgonens kulinariska frulle bestod av.

Resten av dagen har varit helt underbar. Det har varit en sådan där dag som man bara får vara liksom. Man har ingen tid att passa, inget jobb att gå till, ingen middag som ska lagas. En helt perfekt dag att sola på helt enkelt.

Sola, det gjorde vi på ett ställe som heter Bergs slussar.
Det var en vacker plats att sola på. Sjön som glittrade ett stenkast bort och slussen som förflyttade vackra segelbåtar med jämna mellanrum resulterade i väldigt härliga och somriga känslor. Efter en hel dag av solande så bestämde vi oss sedan för att käka nere på stan och kika lite på fotbollen. Vi gav matchen 5 minuter inne på baren som var fylld av gamla gubbar innan vi åkte hem. Trist kanske man kan tycka. Nej, maten var ju god.


Åhå, nu orkar jag inte skriva mer om dagen som varit. Den var helt enkelt bra.
Däremot har jag precis gjort något väldigt fint åt mig själv. Har nämligen beställt en skiva och en dvd till mig själv. Om några dagar trillar deportees nyaste och Explodera Bateria med Håkan ner i min brevlåda. Längtar som bara den. Johan Heltne borde också komma snart.
Trevligt trevligt.

Är du också själv, var är du ikväll?


Woop woop. Nu bloggar jag från tildas dator igen.
Vi ska snart sova, men först en ordentlig genomgång av kvällens alla bravader.. Nice som bara den!
Linus hånglade med alla på förfesten, det gillar vi. Vi hängde på NH och jag såg fler popkillar än jag någonsin sett förut. Jag käkade ett grymt mål på Burger King. Gött mos.

Nu en bild från gäst-blogg-datorn.

Sov gott!