lördag 13 juni 2009

Bara måste..


Den vackraste videon.



Den fina låten.



Den fantastiska covern (Kom igen Lena!)

Last nite

Sicken galen natt det blev.
Borde börja från början så jag skriver en liten snabb recension om Kristian Anttila. Säger bara: Svett, dans, foto, mer svett och ännu mer dans. Fantastiskt!

Natten blev lång, den slutade liksom aldrig. För efter att stads slagit igen sina portar och Kalle raggat på Kristian en längre tid för att få med honom på efterfesten, så begav vi oss upp mot Sallyhill. Utan Anttila. Han ville hellre plaska runt i en pool (Notera att det var hans egen formulering).

Efterfesten blev inte riktigt som tänkt men ändock väldigt trevlig med vin, bra musik, fina filmer om delfiner och mysiga musikvideosar. Däremot blev det total sömnbrist för min del. Slocknade 1 timme med grabbarna på soffan. That´s it. Sedan var det bara att snöra på sig skorna och traska hemåt i ett folktomt Sundsvall, sånär på de som var ute och rastade hunden eller hämtade tidningen. Galet vad konstigt de kollade på mig, förstår absolut inte varför. Jag missade i alla fall bussen och fick gå hela vägen från Sallyhill till G-hooden. Dagens insats.

Nu laddar jag för en vända på SCA:s utedag med gratismat, ponnysar och tipsslinga. Ikväll blir det klassfest.