söndag 17 januari 2010

THERE IS A LIGHT THAT NEVER GOES OUT

Jag glömde ju skriva en oerhört viktig sak imorse. Det faktum att jag igår på musikquizet hos Axel vann en alldeles fantastisk bok. Den hette Beatlesmanifestet och var alldeles gul på omslaget. Den var helt fri från hundöron och alldeles oläst. Jag känner det som ett ärofyllt uppdrag att läsa ut den för att sedan recensera den för er.

Sedan har jag som sagt blekt håret, så jag tänkte slänga upp en bild för att stilla nyfikenheten. Förstår att det kan ha varit olidligt de senaste dagarna. Men nu är väntan över. Så här ser håret ut:


Sådär ja. Nu ska jag rulla köttbullar!

LAST DANCE

Tänkte bara berätta att jag nu äter chips och dipp med sked. Bara för att alla chipsbitarna är så rackarns mini att de faller ur tummen-pekfingret-greppet. Det är gott men känns lite äckligt. Sedan är jag precis hemkommen från världens bästa efterfest. Mattias har spelat gitarr till det att fingrarna trillade av och vi andra har sjungit så att halsarna har spruckigt. Det har varit allt från Nationalteatern till Eagle Eye Cherry, Jason Mraz och Joakim Thåström. Helt FANTASTISKT!

Nu ska jag borsta gaddarna och sova. Drömma sött och sörja över att Axel Robin Olsson flyttar tillbaka till götet imorgon.