tisdag 30 mars 2010

I GOT YOU TO LOVE ME SO


Idag fungerade det att lägga upp bilder. Så då gör jag det.

Detta är min nya fina hylla som Joel borrade upp förra veckan. Den är så himla fin att jag vill sitta och stirra på den i flera timmar. Därför är jag inte sen att påpeka det varenda gång jag ser den. Det är som när man ser en söt liten bebis. Varje gång den ler så måste man utbrista, Naaaw.. Du var en söt rackare!

Klockan fick ju flytta lite på sig eftersom hyllan skulle få plats. Men det gjorde absolut ingenting. Jag spikade upp den ovanför den vackra damen istället. Ja, det är så min lilla tavla heter. Den vackra damen. Hon är bra vacker faktiskt.
Blusen köpte jag i helgen när vi var i världsmetropolen Värnamo. Lite roligt var det allt när jag skulle prova den, för då stod jag och trängdes med en massa damer som frågade mig saker på bredaste småländska att jag absolut inte förstod något alls!


Värnamo var fint. Jag såg min livs första gospelspelning och grät floder. Men det var en ruskigt fin låt. Jag fyndade 3 LP skivor som jag tänkte slänga upp lite bilder på inom en snar framtid. Vi gjorde Värnamo by night vilket egentligen inte resulterade i något mer spännande än turkisk peppar och från Preem och en rackarns massa slant-singling.

Idag skriver jag på hemtentan som aldrig förr och solen skiner underbart. Alldeles snart ska vi över till Debbis på födelsedagsfika och jag har antagligen slagit in det vackraste paketet någonsin: