onsdag 22 juli 2009

OCH DU - SÅ VACKER ATT SINATRA SKULLE HA FALLIT VID DINA FÖTTER

Jag har grillat ikväll.
Tillsammans med en massa mysiga människor på en gräsplätt i en luddig liten park på Östermalm. Det var så mysigt, så mysigt. Kycklingen smakade fantastisk och salladen likaså. Så somrigt. Till och med rödvinet var gott. Gott Gottelligott!


Samtalsbyte.


Jag har funderat på en sak nu ett tag. En dag ska jag skriva ett helt brev bara citerat från olika låttexter. Det kommer vara Herr Krunegård, Mr. Hellström, Fröken Norlin och flera andra fantastiska musiker som fyller ut raderna. För dessa musiker är som poeter. Tonsatta poeter som sjunger om känslor eller tankar som fyller mitt lilla huvud stundtals och som ofta får mig att sväva fram på hubbabubbafärgade moln. Därför ska jag från och med idag skriva ner varenda textrad som jag tänker på och lägga ut de här i bloggen. Som ett brev. Ett brev från mig till dig.



Avslutningsvis måste jag bara påpeka hur mycket jag faktiskt saknar Rassemannens alla musikquiz. Jag vill ligga på hans lägenhetsgolv igen med en glitterpenna i handen och bara sopa bananan med allihopa, igen!



DESSA JEANS OCH GYMNASTIKSKOR LOVAR LUST OCH FÄGRING STOR


Jag kan inte få nog av Peggy Lejonhjärta. Så är det.


Här sitter jag och lyssnar på Andreas mysiga blueslista. Ska snart klicka mig vidare till Marcus lista. Listan som jag har lovat att inte dissa. Men listan som innehåller E-type vilket gör det svårt att inte smådissa i alla fall.
Så här löd i alla fall hans försvarstal:

p.s. Om du undrar vad E-type gör där, så är det för att det är världens bästa refräng!! Så det så!!

För övrigt har jag varit hos världens mysigaste Saren i Sundsvalls mysigaste lägenhet med Njurundas mysigaste Krille. Det var även veckans hittils mysigaste kväll.
Vi drack passionsfruktste, åt vattenmelon, knaprade på mina hembakta chokladdoppade biscottisar och gluttadepå Allsång. Det sistnämnda var desvärre fruktansvärt.
Vi gjorde även ett halvhjärtat försök att kika på Morden i Midsomer och la sedan ner det för att bläddra bland Sarens alla gamla bilder på datorn. Då hade även Indals mysigaste Elin slutit upp och förgyllt vår tisdagkväll.

Det är sjukt hur mycket man förändras med åren alltså. Fanns verkligen en hel del knasiga bilder att välja mellan inför diverse kommande jämna födelsedagar.

Nu taggar jag däremot för grillning i dubbel bemärkelse. För imorgon ska jag grilla min kropp på förmiddagen och en kycklingfilé på eftermiddagen. God natt!