torsdag 20 augusti 2009

HAVE YOU EVER BEEN IN LOVE

Skriver igen för jag blev precis så glad som bara jag kan bli när jag hittar en gobit att lyssna på. Häromdagen påpekade jag för min vän, minns inte vem det var, att det var toklänge sedan Shout out Louds släppte någon skiva och att det banne mig var dags snart.

Tyvär har inte Shout out Louds släppt något nytt, vad jag vet, men Adam Olénius har startat en liten pakt med några andra sköna snubbar. Tutankamon heter dom och deras singel Have you ever been in love ligger uppe på deras Myspace. En länk från mig till dig.

Adam är för övrigt en man som jag har lagt till på män-jag-tänker-gifta-mig-med-någon-dag-lista, för han har så vacker röst och söta ögonbryn.

VI KAN VÄL HA LITE KUL?

Shit, Nolle-P är bland det sjukaste jag varit med om, på ett bra sätt. Det är full rulle kanelbulle hela dagen och natten. Igår somnade jag halv 2 och dagen innan det halv 3. Bara för att göra skiten rättvis går jag och lägger mig halv 4 idag.

Men det gör mig absolut ingenting. Jag är peppad som få, för jag är ansvarig fadder, vilket innebär att jag får gå på allt.

Idag peppar jag lite extra med denna spotifylista. Vi kallar den torsdags-pepp för ansvariga faddrar som är tok-peppade för kravalettjobb.