måndag 19 december 2011

JULKÄNSLA

I år har jag varit rejält pysslig om jag får sägart själv. Det är som att geniknölarn fullkomligena har exploderat! Bara för att skryta lite har jag några bilder att visa:



I år fick jag cravings efter några ljusstakar som såg gamla ut. Hade hela tiden tanken på runda flörtkulor med mindra flörtkulor som fötter att stå på. Vet inte varför, det bara var så. I alla fall hittade jag ett flertal sånna när jag var i Uppsala. Tyvärr kändes det inte helt optimalt att slänga ut 40-70 spänn på en ljusstake. Som tur var la jag idén på is tills jag kom hem till linköping igen och där fanns de! För 5-10 :- styck på Myrorna. Underbart!






Så här ser vårt vardagsrumsfönster ut. Adventsljusstakarna köpte vi på Åhlén i slutet av november. Jag hade nån rabattcheck och det var redan billigt pris så vi fick båda rackarna för 200 spänn. Sedan spexade jag till krukorna genom att knyta sidenband runtom. Blev lite mer juligt.





När det kom till köket hade jag fått en lysande vision. Så de båda mormorskurkorna fick jag tag på på både Lagerhaus och Chilli. Sedan slängde jag ner superbilliga pepparkakor (10:- från euroshopper) och polkagrisar (chokladboden). Ytterligare mer sidenband och vips!





Sist men inte minst så fick paketen sig en omgång. De blev så himla fina tycker jag. Blir nästan lite sorligt att ge bort dom.