onsdag 11 februari 2009

Äntligen!

Det tog ett tag, men nu är jag klar!
Klockan var runt 6 när Henke plingade på dörren och steg in med vår vackra klarröda läraroverall hängandes på armen. Det var "åvvefix" på gång.
Endast ett halvår sena så satte vi igång med att klistra och klippa för att fixa den ultimata åvven. Men ack så fina de blev! Ojojoj...


Detta är då mitt konstverk och för den som inte ser så har jag inte skrivit mitt namn eftersom det är så långt.. Det fick bli BS istället. Och Ja, jag är medveten om konsekvenserna när jag möter en utbytesstudent (BullShit), men det är smällar man får ta.

Nu tänkte jag däremot byta några ord med John Blund.
Hej svej, leverpastej!

Einstein, släng dig i väggen!

När jag blir stor ska jag gifta mig med Love Antell.
Bara för att han sjunger så fint och för att han säger så smarta saker.

Persbrandt och Jag, vi är goda vänner.

Vaknade i morse och blev riktigt skraj för att min hals skulle döda mig. Så sjukt ont i den och en basröst som självaste Persbrandt. Jag belv tvungen att nypa mig i armen för att se om jag drömde. Men icke!
Stannade därför hemma från skolan idag. Istället har jag hets-diskat i 20 minuter och sedan super-pluggat Hum/Sam vilket oavkortat får mig att tänka på Lars Winnerbäcks version av Hum Hum från Humlegården.

Shit vad det vore skönt om våren var här nu. Då skulle man kunna gå långsamt till skolan och sparka lite förstrött på all rullgrus som ligger kvar på asfalten, samtidigt som man nynnar med i Lasses mysiga texter. Jag skulle heller inte ha ont i min hals eftersom solen så härligt värmde min lilla kropp...

Men, så är ännu inte fallet. För utanför mitt fönster i min lilla studentlägenhet så är det fruktansvärt grått och trist. Men ryktet från mina kära linköpingsvänner säger att våren så här långt söderut kommer redan i mars, vilket innebär att det endast är 18 dagar kvar, det ni!


Här kommer för övrigt en bild på min sjukt snygga affisch jag fixade igår!


Den sitter så fint på min toalettdörr och jag kan i flera minuter varje morgon stå och beundra den medan jag fönar håret.

Ikväll blir det antaglien "åvve-fix" med Henke och Rasmus, så nu är det dags för att Get back to reality och baka en Ananaspaj.