måndag 5 juli 2010

SOMMARTIDER

Jag tänkte nu att jag skulle förklara lite vad jag gör under sommaren:

Jag jobbar skift där varje arbetspass består av 12 timmar, antingen dag eller natt. Det kan vara dag-dag-pass, natt-natt-pass eller dag-dag-natt-natt-pass. Det sistnämnda är jag inne i nu.
Mellan skiften är jag ledig upp emot 4 eller 5, ibland till och med 6 dagar.Då passar jag på att vila upp mina fötter som blir riktigt ank-platta på betonggolvet efter tolv timmar. Det grillas även en hel del och då vanligtvis fläskfilé eftersom den är så fruktansvärt billig här uppe i norr (Kom nu på att det kanske det är älgfilé och dom bara luras på Ica Maxi.. detta ska undersökas snarast!).

På mina lediga dagar brukar jag sola lite, det har ungefär hänt fyra gånger nu men utan resultat. Min nordiska kropp förblir alltså i det ljusaste laget. Något positivt är i alla fall att jag inte har bränt mig. I fredags lyxade vi till det lite genom att fara upp till stugan och åka bananbåt. Det visade sig till och med att jag och Joel var födda till att regera på en bananbåt för det var högst omöjligt att få ner oss därifrån. När vi till slut trillade av fick jag mig årets första dopp, vilket var utomordentligt uppfriskade.

Jag har likväl provat på att köra pappas Buick och blivit frälst. Såhär såg det ut:



Till helgen som kommer är det Gatufesten vilket innebär fest i dagarna tre tillsammans med gamla klasskamrater och fin fina artister nere på stan. Joel och jag har inhandlat tre-dagars biljetter och det kommer bli alldeles alldeles underbart!

Sidär ja! En uppdatering som heter duga. Nu ska jag förbereda mig för ett nattpass på plastfabriken.