måndag 10 oktober 2011

ME AND YOU AND A DOG NAMED..... ZACH

Snart är det dags för mig att gå till jobbet. Hade i ärlighetens namn inte kunnat varit mindre peppad. Det ärblött, grått, kallt och ruggigt utomhus och allt jag vill är att stanna kvar inomhus. Helst under mitt täcke. Det är konstigt sånt där. Hur humöret kan förändras efter en tupplur (okej, 1 timma lång i och för sig). Jag var ändå relativt glad och pepp innan men nu har verkligen myntet bytt sida.

Jaja, något som piggar upp i regnrusket är i alla fall mannen i sovrummet och den brunruffsiga grabben här bredvid. Han syns säkert inte i mörkret men där är han i alla fall.


lägg märke till hur både jag och zach illustrerar begreppet "opepp".

NYA KRUKOR OCH EN PILSNERFLASKA

Tänkte nu att jag skulle visa er de saker som inhandlades på Moheda den helgen vi var nere i de småländska skogarna..
Den här gamla pilsnerflaskan hittade vi utanför butiken och den kostade endast en 5:a!
Till köket "fyndade" vi nya krukor med fat. Varje par kostade 65:- styck och vi slog till på alla tre. Fick offra en blomma från vardagsrummet. Nu har det däremot uppstått osymetri i det fönstret. Får åtgärdas inom en snar framtid.




DRIVE-IN MOVIE

Vi var ju som sagt på bio igår. Eftersom Joel tidigare under dagen pratat om att se nån romantisk komedi så valde vi Crazy, Stupid, Love. Alltså, Ryan Gosling i all ära men jag vet inte om jag tyckte filmen var så hundraprocentigt bra. Det var liksom svårt att placera vilka känslor som den ville förmedla, skratt eller gråt? Samtidigt var den inte dålig heller men kanske inte värd hundra spänn.

Nåväl. I väntan på att filmen skulle börja så hann jag med att spana in en hel del filmer som jag vill se. Så här kommer en liten lista med trailer-länkar:


Och en MASSA fler!