tisdag 17 februari 2009

Vilken dag!

Det började som tidigare nämnt med en stadsvandring i Linköpings innerstad, med allt ifrån vackra byggnader till gråa stenplattor. Låter säkert fruktansvärt trist, men det var det absolut inte.
Tyvärr var det så fruktansvärt kallt att mina skor bokstavligen talat frös fast i backen, usch!

Jag har även lämnat tillbaka plånboken idag.
Det var vid 5-tiden idag som jag tog min cykel och irrade runt i ryd för att hitta lägenheten fär människan bodde. Tillslut kom jag fram. Och gissa om hon blev glad... Dagens goda gärning, eller gårdagens? vänta nu, hur blir det egentligen?

Sedan efter det så var det en kall och hal träning på Ryds konstgräsplan. Men det gick banne mig top notch...(kan man skriva så, att det gick top notch liksom?)

Kvällen avrundades sedan med en väldigt trevlig promenad mot Ryd och sedan universitetsområdet för att sedan avslutas med två enormt goda ostmackor och ett glas perfekt blandad o´boy.

...

jag tror jag har fått youtube-feber.
här kommer i alla fall en till otroligt vacker låt!

Konstig video. Grym Låt.

Illa?

Jag drömde inatt om hur jag verkligen längtade efter att blogga. Riktigt sådär super längtade.
Är det nått fel på mig? Jag menar, hur normalt är det egentligen att spendera de 8 nattliga timmarna till att drömma om vad man ska skriva i sin blogg... Illa!

Men nu är morgonen här och eftersom jag gillar att göra andra saker medan jag fikar så bloggar jag. För på de15 vakna timmarna jag har under min dag så är det faktiskt väldigt normalt att göra det. Vad fikar jag då?

Jo, ett glas o´boy och två limpmackor med ost (fast det blev faktiskt fyra till slut). Samtidigt som jag fikar och bloggar så lyssnar jag även på musik. Jonathan Johansson sjunger vackert.
Det är ganska coolt att jag faktiskt gör tre saker samtidigt, man bara måste älska evolutionen.

Nu är det stadsvandring som står på schemat, återkommer i detalj hur trist eller spännande det var. Har faktiskt fått hemligstämplad information om att det kommer vara det sistnämnda.