tisdag 1 mars 2011

THE SIMS?

Ibland brukar jag tänka lite på hur obehagligt det på något sätt är att man blir äldre för var dag som går. Som igår till exempel:

Innan jag och Joel somnade diskuterade vi hyror och elräkningar i sängen. När det ämnet var uttömt fortsatte vi med storhandlingen, ska vi köpa köttfärs eller inte?
Gaah! När jag tänker på sånna här saker kan jag få lite smått panik över hur fort det egentligen har gått med att bli "vuxen". För jag anser nog att jag är vuxen nu, kanske inte på alla plan men på de flesta. Vi storhandlar, bor i gemensam lägenhet, jag har glasögon, en gammal vän till mig har fått barn..

Tänk vad skönt det hade varit om man var en karaktär i The Sims där någon hela tiden klickar på de olika sakerna man ska göra. Ät mat, gå på toaletten, städa vardagsrummet, läs en bok, rensa rabatten, kolla facebook.. osv.

Nä, nu är det slutgnällt och dags för sängen. Jag ska sova, snora och värma upp sängen till Joel kommer hem. God Natt!


I NEED A PLACE TO HIDE

Jag är sjuk idag. Vaknade först igår morse med halsont och snor. Idag vaknade jag och hela kroppen gjorde ont.. Why, why why!?

Nu ligger jag och sorterar mappar på datorn. I bakgrunden lyssnar är tv:n igång och jag lyssnar till en dokumentär om jordens undergång. Inte särskilt upplyftande om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv, sortera mappar, rätta skrivningar och kolla på film.