söndag 29 augusti 2010

DIRTY LAUNDRY

Åååh... Nu kör vi igen!
Ikväll är det dags för faddermys efter en dags uppehåll. Det ska bli så grymt roligt att träffa alla nollan igen för vår grupp är fanimej bäst!

Igår var det paus i det roliga och tillbaka till vardagen. Jag diskade berget och plockade lite i lägenheten. Sedan tvättade jag även den högprioriterade tvätten. Det gick så där.
För nu ska ni få höra, anledningen till varför det är tusen gånger bättre med en privat tvättmaskin:
Man slipper korkade idioter!

Så här gick det till när min norrländska ilska nästan gick i taket:
Jag hade slängt in två maskiner med tvätt. I den ena fanns underkläder i alla dess former, kalsonger och trosor men framförallt strumpor. I den andra låg det lite tröjor och sånt som skulle bli färdigt mycket snabbare. Mycket riktigt. Tröjmaskinen blev färdig en halvtimme innan underklädesmaskinen. Till min stora olycka såg jag att sträcket i torkrummet var upptaget. Nåväl, tänkte jag. Får väl hänga det uppe i lägenheten på den där ihopfällbara mackapären. Så jag gick upp, hängde upp allt och var nöjd. Kokade ett paket nudlar och gick ner igen. Nu skulle underklädesmaskinen nästan vara färdig! Mycket riktigt, när jag kom ner återstod endast en minut och centrifugeringen var i full gång. Under tiden noterade jag att den bästa torktumlaren var upptagen och att jag skulle bli tvungen att använda klenoden som gnisslar. Då händer det! In kommer en man, eller kille (gubbe var det nog!) och ser sig omkring. Tänker först ta min vagn men ser att någon dragit ur hans tvätt ur maskinen. Han går fram till korgen med sin tvätt och.... LÄGGER IN DEN I TORKTUMLAREN!

Åååh, ni förstår inte vilken ilska som uppstod i mig! Där står han och häver in mängder av tröjor och byxor i torktumlaren medan jag, på något sätt, ska torka mina kalsonger, trosor och strumpor uppe i lägenheten.

Allt slutar med att jag får hänga tröjorna över stolar och på galgar, pressa samman kalsongerna och trosorna på upphängninsmackapären och strumporna... ja, strumporna får jag hänga runt Skrivbordet, över pianot och på skrivbordsstolen.

Jag hoppas att alla hans tröjor krympte i torktumlaren!!!