fredag 26 juni 2009

DU ÄR SÅ FIN ATT DET GÖR FYSISKT ONT.

Tanken var att jag skulle städa i min skokartong efter jobbet. Men här sitter jag och städar inte ett dugg utan äter två rostade mackor istället. Förträffligt goda är de också. Däremot har jag förmått mig att boka en tvättid till imorgon förmiddag, då ska det bli ordning på torpet som man brukar säga.

Bo-bii-doo.

Det har flyttat in en ny rackare i min korridor. Den är en kille som gillar att klippa bort gulnade blad från sina växter. Han låter kanske som en lite växt-nörd nu. Det är han nog också, men en söt sådan.
Hum-hum-hummeli-hum.

Sådan enorm skrivkramp jag drabbades av nu då. Trist.
Men jag kan i alla fall avsluta med att Johan Heltne har gett ut ett fantastiskt vackert album att njuta till under dessa, förhoppningsvis varma, sommarkvällarna som återstår. Vetenskapliga bevis för att Jesus lever är vad skivan heter och några smakbitar på hur vackra hans texter är hittar du här.

Eftersom Johans underbart vackra texter inte går att få tag i över internet så måste jag bara berätta att dagens rubrik är hämtad från den fantastiska låten Tisdagsvänner när det snöar som ligger uppe på myspace. Så, nu vet ni det.

Oh, I´m out of my mind.


Helgens planer

Snälla skicka ett vykort för jag undrar så.

I särklass den vackraste musikvideon och låten som finns.