tisdag 25 maj 2010

HEART SKIPPED A BEAT

Det är underbart att älska och bli älskad av dig! Varje kyss från dina mjuka läppar är värdefull. Varje gång jag känner din kropp mot min, lever jag extra mycket. Varje gång du ler mot mig mår jag bättre än någon annan man i världen. Varje gång du säger att du älskar mig tror jag dig och hoppas att det kommer vara så för alltid, och ingen berg- och dalbana kan överträffa den känslan. Det är underbart att älska och bli älskad av dig!

Ibland kan ett meddelande på telefonen förändra hela ens syn på dagen. Allt har varit så grått, trist och tråkigt idag tills jag fick detta sms och började fälla glädjetårar inne på HM. Det finns ingen i hela världen som gör mig så lycklig som Joel. Han är bäst och jag älskar honom något så ofantligt mycket!

FOR EVERY KISS YOU GIVE ME, I'll GIVE YOU THREE

Idag är en alldeles underbar dag för jag är ledig. Helt ledig från VFU:n och då ska jag göra saker som jag annars inte hinner med. Kanske färga håret, sola mina bleka ben, äta en god lunch, klicka runt på spotify, åka ner på stan, käka en glass eller två och kika på vackra klänningar. Mot kvällen kanske jag kan laga en supergod middag för två och pussas lite till en fin film....Eller?

Just det! Dags att vakna upp och inse att det inte fungerar så i detta liv. Nej, för nu ska det skrivas så fingrarna trillar av. Det är uppsatser, texter, analyser och allt vad det nu heter. Jag blir så ledsen på ögat. Orkar inte!

Tur det finns en Joel hos mig i alla fall.