söndag 28 februari 2010

GRAVITATIONEN HAR GLÖMT MIG OCH JAG KOMMER ALDRIG MER ATT LANDA


Jag gillar så himla mycket just nu. Jag gillar att åka på pakethållaren och hålla om midjan. Ibland kan jag känna hur det luktar lite av skinnjackan och det gör mig alldeles pirrig i kroppen. Jag gillar när du diskar min disk och inte alls klarar av att göra diskberg. Jag gillar hur du ibland totalt försvinner in i din egen värld när du spelar på gitarren. Det är så rackarns mysigt att ligga och kika på dig när du inte ens märker att jag gör det. Då är du som finast. Jag gillar att du är duktig på att rengöra spisar när jag själv inte är det. Det är fint när pussar mig och när det känns som att jag har tusentals fjärilar i kroppen men ändå inte kan lyfta från marken. Jag gillar när du ringer och ber om ursäkt för att du ringde, för du saknar mig bara. Jag gillar när vi döper olika brottargrepp och hur jag alltid lyckas förlora. Jag gillar hur dålig du är på att komma ihåg låtar och artister fastän du är supermusikalisk. Det är fint när du spelar på pianot så jag börjar gråta. Jag gillar hur du pussar på mig fastän jag är alldeles snorig och torr under nosen. Jag gillar hur du blir irriterad när du spelar fotboll och det inte går så superbra. Jag gillar när du smetar schampoo-skägg på mig så jag ser ut som en tomte. Jag gillar dig.

GLORY DAYS TO COME

Min mamma har varit på besök i helgen. Det har varit så himlarns fint och mysigt så det är svårt att förklara. Vi har handlat mat, fyndat kläder, gett mig nya bestick och ett jättefint tyg att klä om stolarna med. Just det, vi har även köpt nya blommor eftersom jag råkade frysa sönder mina förra. Sedan har vi spelat minipingis på mitt köksbord, där mamma vann och ätit supergod mat. Idag har vi superstädat min lägenhet och till och med dammat bakom spisen.

Nu är det bara 5 dagar till det att lägenheten återigen fylls med fina människor hemifrån. Systeryster har bestämt sig för att kika förbi lagom till kravallen som kommer bli av det galnaste slaget. Dagen därpå kommer Emilia och ska snarka på luftmadrassen. Kommer bli flott!

Just det. Jag har ju fått tillbaka min laddare till kameran nu och ska verkligen se till att få upp lite bilder här igen. Kan ju vara trevligt.. eller så.