måndag 2 mars 2009

Tandläkarväder

Jag är inte alls sugen på att blogga. Gör det i alla fall.
Kan ju börja med en kort resumé av helgens bravader.
I fredags fick jag fint besök från Sundsvall då Ida kom med tåget på eftermiddagen. Vi mjukstartade helgen med en vända på stan vilket resulterade i några inköp, så som en kjol, en klänning och ett par skor.



Haha, det här är nästan pinsamt, det fanns en länk för att lägga in den här bilden på bloggen. Alltså klicka på länken och vips, bilden kommer direkt från hemsidan till min blogg, fantastisk teknik. Skönt att priset står också.

Kjolen å andra sidan kom från HM och är grå med dubbelknäppning framtill. Ska försöka ta ett kort med min fantastiska mobil och lägga upp här, nån dag framöver.
Sedan på fredagen blev det tacogratäng och föris med boysen + Ida innan det bar av till [Hg] för några timmars skakande av rumpan på dansgolvet.
På lördagen vandrade vi in till stan, bytte ett par skor, åt på sibylla, hämtade ut tågbiljetter och åkte bussen hem igen för att käka pizza med rasmus och henkisch. "Så klart" kollade vi på melodifestivalen, mestadels för att jag ville klaga på låtarna och kläderna. Fick jag det? Klart jag fick, svensk underhållning slår aldrig fel!

Söndagen innebar några timmars bussåkande till och från Örebro med en träningsmatch inklämd emellan. Jag spelade ca 20 i slutet av matchen. På dessa 20 minuter hann jag faktiskt med att snora ner en motståndare, finta bort en annan så jag kunde skjuta bollen tätt utanför stolpen, bli smackad med en armbåge i ansiktet och skjuta ett volleyskott utanför ribbkrysset. Got to love it!

Aaah, just det! Jag köpte ju mig ett par solglasögon i fredags också eftersom solen har hittat till Linköping. Fantastiskt! Dock så skiner den inte nu. Grått, grått, grått.. Det är flott! eeeh, näe!

Nu blev det skrivstopp. Avslutar därför med att jag kanske har fixat ett sommarjobb.
Grattis till mig och en klapp på axeln.