tisdag 23 juni 2009

Hey you're such a pretty boy, You're so pretty!

Sicken dag mina vänner.
Började steka min väldigt bleka kropp runt 12 och rörde mig inte ur fläcken på 4 timmar. Det fanns liksom ingen anledning att utföra större rörelser än att vända på steken och knyta upp bikinin för att förhindra retliga linjer. Ingen anledning alls.

Vi låg på tinnisbadet idag. Ett stadsbad mitt i stan (hihi) med en gigantisk låtsassjö. En lagun skulle man kunna säga. Tinnisbadet var det perfekta stället att steka på. Det fanns nämligen precis allt som ett stadsbad ska innehålla: skrikande barn, coola kebabkillar, puschupade fjortisar och sist men inte minst; en otroligt het badvakt. Jag menar ooootroligtn het. Så himla tur att tilda jobbar där nere så att jag kan göra henne sällskap varenda dag de kommande soldagarna.

Ögongodis nr. 2 och 3 fanns på jobbet, tänka sig! Nr. 2 jobbar i köket och är sådär het som man bara kan vara när man jobbar som kock. Nr. 3 var en fransman på besök i Sverige, med hållplats scandic (det var i och för sig en hel busslast som stannade). Jag har inte varit lyckligare att jobba frukost förut. Synd bara att fransmännen är så förbannat dåliga på engelska. Så dåliga att de inte ens kan be om en kanna vatten.

Nej, nu får det räcka för idag. Ska ta mig en ordentlig skönhetssömn inför morgondagen.
Over and out.

How clearly I can see something close can be so hard to reach.

Jag vet inte om någon har reflekterat över detta förut, men nästan varenda inlägg jag skriver har en låttitel eller en textrad ur en låt som rubrik. Lustigt.

Detta beror på att jag alltid lyssnar på musik när jag skriver. Jag får lite extra magi i fingrarna på det viset. Dagens rubrik är en liten trixig rackare. En äggdelare på posten till den som, utan att googla, lyckas klura ut vad det är för låt.

Annars då? Jag fyndade igår. Två tischor och ett par shorts. Ett skärp också. Sammanlagd kostnad: 285:-


Sedan en bonus som jag inhandlade häromdagen.. Den är så vacker med sina fåglar.

Nej, nu ska jag ut i solen. Har nämligen en jag-är-brunare-än-dig-tävling att vinna.