onsdag 6 maj 2009

Jag kan ha fel.

Detta må vara bland de bättre låtar att lyssna till en onsdag kväll klockan 23:21 med tända ljus och huvudet fullt av spännande tankar.

halleluja-moment!

Det är så jävla rätt! Barcelona mot Manchester United i finalen. Vilka kommer få pisk? Inte barca i alla fall, det är ett som är sant. Iniesta den vite kommer stå för segermålet på Stadio Olimpico i Rom! Det kanske till och med är värt att spendera hela CSN-bidraget och åka dit.
Kanske..?

Hmm.

Okej, jag kan ses som bloggalen nu men jag insåg precis en sak angående ett inlägg jag la upp häromdagen. Jag ser på pricken ut som Jack Nicholson i The shining. Bra eller dålig, det är frågan.


Enda skillnaden är att jag stirrar rakt in i kameran och att jag inte har något skägg.






Vattenpöl



Såhär långt kom jag i min vandring till hemköp. Vid tredje vattenpölen ringde Matilda mig och frågade om vi skulle till Tornby för att shoppa mat. Trots det underbara vädret så säger man inte nej till en sån förfrågan, tänk dig att i timmar strosa omkring inne på ica maxi och jämföra priser. Bättre finns inte.

Jag får fortsätta att plaska i vattenpölarna någon annan dag. Maxi here I come!

Mmhm!

Det regnar nu. Jag älskar när det gör det. Det regnar till och med sådär fint. Rakt uppifrån med lätta droppar som faller.
Jag skrev en dikt idag. Min första dikt någonsin och jag gillar den faktiskt.
Det måste vara regnet, de tända ljuslyktorna och Peter LeMarc som fått mig i rätt stämning.
Nu ska jag gå på Hemköp. I regnet!