tisdag 12 maj 2009

Så in i helvetes jävla less jag är nu!
Inget fungerar. Skulle sätta fast den jäkla cykelkedjan alldeles nyss men då var den för lång. Henke försökte hjälpa mig att fixa det.
För att kunna korta av den krävs det ett verktyg, en sk. kedjebrytare. En sådan rackare finns på biltema och dit åker jag ju varenda dag för jag är ju en stenrik student med en porsche som står parkerad bredvid min trevåningsvilla med inglasad altan och uppvärmd pool. Grattis Angelica!



When in doubt fuck the world
Forget all the things you've heard

-

Fuck Fuck Fuck, Fuuuuuuck!

Du vet att du fått nog när du vill ha mer

Gaaah!
Jag tror att jag bryter ihop. Lägger mig på golvet och skriker rakt ut. Aldrig kan man befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Parken spelade i Sundsvall i fredags som var, Florence Valentin spelar i Sundsvall den 30:e maj. Var jag i Sundsvall i fredags och kommer jag vara i sundsvall den 30:e maj?
Nej och nej.
Däremot åker jag hem om två helger. Än så länge har det känts som en riktigt bra helg att åka hem på med ett underbart bröllop inklämt i schemat, ända fram till idag när jag av en olyckshändelse promenerar inne i C-huset. Där hänger den, ruggit snygg i svart och vitt med en cool kille som tar upp hela arket. Bakom hans så coola skor så står det med stora härligt vita bokstäver: PARKEN.

Parken kommer hit till Linköping. Samma dag som jag kommer hem till Sundsvall. Ironi när den är som värst. Men jag antar att det blir så när hemma är på två platser.