torsdag 21 oktober 2010

BLONDIE

Idag har jag och Joel varit superduper-effektiva och riktigt sambo-nördiga. Vi har nämligen varit och kollat på tapeter.. TAPETER! så sjukt roligt att göra om i en lägenhet man ska bo i. Köket kommer bli typ beige-aktigt istället för den gula tapeten som är där nu. Passar antagligen tusen gånger bättre till de gröna skåpluckorna. När det var klart gick vi en sväng på ikea, provsatt stolar och matbord, kollade på tjusiga fåtöljer och luncha för sjukt billig peng. Jag käkade klassisk köttbulletallrik, sallad + bröd, mjölk och efterrätt för 37 spänn, galet!

På kvällen har vi varit och tränat och som en kompensation för hur duktiga vi har blivit svängde vi förbi donken och köpte nuggets: 18-pack, 3 dipsåser och pommes. Mums! Sedan har Amanda varit här en sväng och färgat mitt hår, jag har introducerat henne för antikdeckarna och Per Morberg, Joel gjorde fruktsallad och sedan kollade vi på How I Met Your Mother.

Nu sitter jag här, med hårinpackning som luktar kokos. Joel spelar något spel på sin iphone där man ska fiska och tycks ha fått upp sjöns fulaste gädda. Nåväl, det var uppdatering för idag. Nu är det sängen, imorgon är det skola och sedan packa-ihop-fest... kommer bli fett nice!

God Natt!


Ja, jag är lite röd i hårbotten, men det lägger sig