söndag 20 februari 2011

SWEET NOTHING

Jag tänkte vi ska kika lite hur jag och Joel faktiskt bor nu. Vet att det är några som inte har sett hur det ser ut i vår lägenhet och för att stilla nyfikenheten har jag tagit lite bilder med mobilen. Här kommer dom:

Först när man öppnar dörren kommer man in i hallen. Därifrån kan man antingen gå rakt fram in i vardagsrummet, höger till gästrummet eller toaletten och vänster till köket. Vi går vänster.

Jag tog inga bilder på själva diskbänken för det var så mycket tråkiga saker på den. Men här är i alla fall själva matbordsavdelningen där vi käkar frukost och så. Radion som står på byrån är den som Joel har byggt om invändigt så man kan lyssna på musik på den.

Stringhyllan med alla gamla och fina saker. Här tar vi höger och går in i sovrummet.

Här sover vi. Lite lyxigt kan jag allt tycka att det är med en tv i sovrummet. Men har man två tv-apparater så har man. Tapeten är inte blommig utan det är skuggor från taklampan. Här tar vi höger igen...

... och kommer ut i vardagsrummet. Längst bort har vi soffan och fåtöljen. Även de för korta gardinerna fick vara med.

Om man vrider huvudet till vänster kan man se vårt matbord och byrån där LP-spelaren står. På bordet ligger alla LP-skivor från igår. Jag bjöd nämligen in till vinylfest och det blev verkligen superlyckat vill jag påstå!

Här är vår superbraiga tv-möbel som innehåller allt möjligt. Skåpet till vänster är ett vitrinskåp där tusentals glas finns. Väskan i högra hörnet är till för att försöka dölja kabelhärvan som finns där bakom.

Så här ser det ut om man sitter i soffan och kollar mot sovrummet. Hejdundrandes massa gitarrer på både vägg och golv. Vid pizzavalvet tar vi vänster och kommer ut i hallen igen. Där tar vi vänster igen.

... och kommer in i badrummet. Tvättmaskinen kan vara det bästa som finns i vår lägenhet, näst efter diskmaskinen.

När man går ut i hallen och tar vänster igen kommer man in i vårt gästrum. Där gömmer vi undan lite smått och gott som inte har fått någon stationär plats ännu.