fredag 19 februari 2010

SUNSHINE, LOLLIPOPS AND RAINBOWS

Idag är det fredagsmys på megahög nivå. Det finns chips. Det finns dipp. Det finns cola. Och, det finns fina filmer så som Annie, Aristocats och Peter Pan. Högre mysfaktor går nog inte att uppnå.

Nu är även resan till Berlin bokad. 6-10 maj kommer jag dricka god öl, promenera sönder fötterna på fina gator, äta sagolikt god mat och handla mängder av kläder. Vi blir ett härligt gäng på 5 personer som åker iväg och jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu.

Jag vill faktiskt ha vår på direkten. Slippa ta på mig tre lager strumpbyxor och att bli blöt om fötterna. Kunna lyssna till knastret från gruset under cykeldäcken och känna doften av gräs. Jag saknar gräset. Jag vill ha picknick hela dagarna och jag vill grilla! Jag vill ha kött, nu. Morfars kött skulle sitta fint. Nixpix, istället ska det komma 40 cm snö i helgen och storma utan dess like. Tack Gud, verkligen tack!

Oj, nu blev det rackarns mycket klagomål. Ska sluta med det på direkten. Det enda jag ber om är lite sol och värme. Annars är jag nöjd med livet. Nöjd, nöjd, nöjd...