tisdag 10 november 2009

PICTURE BOOK

Som utlovat så lägger jag nu upp en enorm lång bildkavalkad från helgens alla små, mysiga, mättande och rosa äventyr. Bilder från en helg som har varit bland de bästa på väldigt länge, trots att det inne i mitt huvud trängs ett litet parisehjul bredvid hjärnan. Den snurrar något så ofantligt.

Det blev middag med Pappa-familjen direkt på fredagkväll. Överaskande (ironisk) nog så käkade vi kina tillsammans med alla pappa-föräldrar och låtsasmamma-föräldrar. Annie och Anja var med.


Så här kan man se ut när man kommit hem och ätit alldeles för mycket kyckling eller druckigt alldeles för mycket irish-coffee. Alltså riktig irish-coffee och inte något annat.


På lördag var det födelsedags/farsdags/vanlig middag hos mormor tillsammans med Mamma-familjen och moster-familjen. Det var gott som bara den med hemmagjord pizza och smörgåstårta och Trocadero!


När magen var mätt bytte jag klänning och for till Sara där det vankades flick-fest i allra högsta grad. Sara var glad och hade plockat fram julen i köket.


Klara var också där och blandade goda drinkar med citron och hallon och is.


Jag behövde svalka mig efter ett tag och hittade det dolda facket till ismaskinen. Där fanns det is, precis så mycket som jag behövde.

Och vad passar inte bra om att följa upp isfyndet med att spela lite klassisk crap-musik. Ice Ice baby, Vanilla Ice for the win!


Vi tog bilder och skvallrade i enorma mängder.


Sedan gick vi till stads. Men innan dess mellanlandade vi vid en garageport där Sara kände sig stor för att hon nådde till taket.


Vi undersökte även om min läppglansburk fick plats i Saras mun. Det fick den inte.


Inne på stads gick vi på toaletten och Sara agerade krok åt min väska.


Jag förälskade mig i en metallställning och ville ta med mig den hem. Insåg snabbt att det inte skulle fungera på bussen. Efter stämpel gick vi hem till Sara igen för att mellanfesta lite.


När klockan var 20 över 1 återvände vi till Stads igen och blev blöta i håret på vägen.


Där träffade vi bland annat Viktor och Mattis. Sara fortsatte att leka krok.

När showen var över promenerade till Subway för en natt-macka.

Sara gav så småning upp och drog med Kristian hem.


Men jag och Klara stannade tappert kvar och åt våra mackor medan personalen började städa. Hemma var jag igen runt halv 5 efter att Vic skjutsat hem oss.


Dagen efter var det kusinbesök och Meya var lika söt som vanligt.

Besöket innebar att vi åt ostbågar och drack pepsi på köksgolvet.


Har man otur kan man förvandlas till ett ostbågs-troll. Men ett snällt sådan som ger 35 gosiga kramar innan man ska åka hem igen.