lördag 25 september 2010

JAG HAR FEBER I MIN KROPP


Igår gjorde jag DJ-debut på Klubb Din Mamma. Tillsammans med Dj Schlätten dunkade vi hits på hits och fick dansgolvet att svänga som katten. Allt innan banden ens hade börjat spela!

Idag har jag däremot haft världens sämsta dag. Vaknade första gången vid 9-snåret med en huvudvärk utan dess like. Lite sömndrucket funderade jag först på om jag var bakis men efter en snabb genomräkning i huvudet av antal druckna öl (som var typ 3) så insåg jag att det måste vara något annat. Uteslutningsmetoden fortsatte.. hade jag fått strobe-sjukan månne? Sprängande huvudvärk efter alldeles för flimrigt ljus? Hmmm... inte helt orimligt. Febertermomentern fick avgöra det ruskigt spännande valet och det visade sig att både bakis och strobe-sjukan förlorade mot...... feber. Skit-feber!

Ja. Så idag har jag legat fosterställning i sängen, beordrat Joel att köpa chips, knaprat tabletter och kollat på Höstlegender. Riktigt cheesy film men Brad Pitt är snygg. Nu däremot känner jag mig sjukligt ensam då min underbara nollegrupp har faddertack idag och Joel är ute och slirar. Det får helt enkelt bli till att ta en ipren och hoppa i snarken