torsdag 19 februari 2009

oh, ja!

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag faktiskt, men jag tror jag kör på en störtsäker vad-jag-har-gjort-idag-beskrivning. Ett mycket säkert kort.

Jag vaknade klockan 06:45 i morse av min väckarklocka. Efter att ha spänt ut tårna i alla de olika väderstreckens riktningar så klev jag upp och gick till badrummet, tände lyset...

"Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt och allt som jag ser i den".

Precis som min Gud Håkan Hellström sjunger i den underbart vackra låten "Uppsnärjd i det blå", så kändes det. Men inget är omöjligt tänkte jag och hoppade in i duschen.
Jag var verkligen assnygg när jag gick till skolan idag.
Fick jag gå omkring och visa hur snygg jag var idag då?
Icke!

Jag satt fast i en buss i åtminstone 3 timmar sammanlagt, eftersom vi var på exkursion i Åtvidaberg. Trist tänker ni nu, men det var faktiskt väldigt roligt.. eller intressant kanske man kan kalla det.
All makt åt Kåhlsgård (tror vår guide hette så.)

Jag har hets-städat idag också eftersom Pappa-familjen kommer i helgen. Petade in damråttorna under mattan och stoppade den smutsiga disken i garderoben å sådär...

Nej, jag skojar bara Mormor! Du kan vara lugn, det ser fint ur här.

Just nu sitter jag och blåser frenetiskt på mina naglar så att lacket torkat. Snygga färg faktiskt. Snart ska jag iväg på NH (Nationernas Hus) och lyssna på lite musik. Men först invänta min prommenadkompis så jag slipper gå själv, för det är så tråkigt.
Nu måste jag kila, ska sminka mig som Alice Cooper idag och den makeupen tar tid. Tro mig!



"Jag är den sjukaste människan du mött"
Eller?