onsdag 19 januari 2011

THESE SHOES ARE MADE FOR WALKIN'

Men alltså kom igen nu CSN!

Jag vet inte hur många gånger jag har klickat in på Vagabonds hemsida för att kolla om de fortfarande är kvar. Det är nämligen som så att jag igår råkade upptäcka att de rackarns skorna jag spanat in sedan i höstas nu är på rea och kostar mindre pengar än förut. Självklart upptäcks detta i så där lagom tid innan man får pengar och gör mig förbaskat frustrerad. Så nu klickar jag in där i tid och otid för att bara kolla om min storlek finns kvar. Än så länge ser det lugnt ut men man vet aldrig vad som kan hända i sajberspejs så att säga.

Saken med dessa skor är att jag bara VET hur roligt vi skulle ha det tillsammans om hon (ja, det är hon-skor) satt på mina fötter. Thelma och jag skulle hitta på så himla mycket busiga saker med varandra att hela våren bara svischar förbi. Vi skulle vara lite som Thelma & Loiuse fast mer Thelma & Angie.. Det klingar faktiskt riktigt bra om jag ska vara helt ärlig.

Nä, nu blir det till att fortsätta dagdrömma om Thelma..

I´M THE KING OF THE HOUSE

Idag är det jag som är kuuuuuuuung!

Just det! Idag ska jag vikariera för min handledare som också har blivit sjuk. Så med supersnorig näsa och megahostig hals släpar jag mig till praktiken, eller vänta nu, vikariatet, om 45 minuter. Tacka jesus för att det finns bussar..