måndag 30 mars 2009

Kan du digga de e locomotion

Jag känner för att kvällsblogga.
Klockan är fem över tolv och den enda anledningen jag egentligen har är att jag vill lyssna klart på florence valentin senaste album. Vettigt? Svar ja.
Skulle kunna döda lite text med att summera helgen lite kort. Fredag startade sent eftersom jag var ledig. Avrundade dagen med att spela en match i Mantorp som ytterback. Spännande!

Lördagen startade halv tolv, våldtäktsduschade och gick sedan vidare till en fantastisk skivmässa på cupolen. Myste, helt i min ensamhet, runt bland lukten av gamla pappomslag och Lp-skivor, män som luktade svett och killar med converse. Inhandlade en Lp-skiva (David Bowie) och en Cd-skiva (the Embassy). Dagen hade fått en riktigt bra start. Fortsatte hemåt igen med The Cure ringandes i öronen. Anton kom förbi på schnitzel och kroketter och sedan bar det av.Vi mellanlandade i Antons palats, drack mjölkdrinkar och såg på Sveriges smartaste barn, målade naglarna och drack svartvinbärssaft. Cyklade senare in mot stan för att leta upp förfesten, hittade helt utan problem. Spelade sanning och konsekvens som äkta 13-åringar. Flamman blev nästa anhalt, betalade och fick en kanonsnygg stämpel. Gick in och ägde dansgolvet totalt. Efterfesten blev en klassiker, Hurricane Gilbert skrålades för fullt och det dracks vatten ur kaffemuggar.

Söndag blev en tur genom linköpings olika stadsdelar. Lukten av tändvätska fick mig att inse att våren har kommit för att stanna och fröken sol såg ner på mig med sin enormt värmande blick. Känns skönt. Ville spela Håkan, men ipoden låg hemma. Gänget kom över på våffel-dagen i repris, endast 4 dagar sena. Smeten räckte inte till alla så det blev strips med korv och ketchup. Casino Royal och trevligt sundsvallssällskap i soffan till 12.

Här sitter jag nu. Florence Valentin har snart spelat klart, ska snart skriva några väl valda ord som avslutar kvällens inlägg.

Det får helt enkelt bli en fantastisk textrad.

The sun is up, I'm so happy I could scream!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar